Systemy do rejestracji temperatury w przemyśle spożywczym

Oferujemy systemy rejestracji temperatury dla producentów żywności. Umożliwiają obserwowanie procesu przeprowadzanego w piecu, chłodziarce, zamrażarce lub smażalniku. Zapisują oraz transmitują wartości temperatury z różnych punktów pomiarowych.

Producent:FLUKE

Rejestrator MultiPaq21 – dokładny, poręczny, wodoodporny i programowalny, 6 lub 8 kanałowy rejestrator danych. Charakterystyka rejestratora:
• Wysoka dokładność i duża pojemność pamięci gwarantuje najlepsze dane pomiarowe, które pomogą rozwiązać problemy.
• Zapis temperatury produktu lub powietrza – zarówno z użyciem termopar T jaki i K.
• Rejestrator MultiPaq 21 posiada opcję telemetrii, która pozwala na transmitowane danych pomiarowych do operatora w czasie rzeczywistym.
• Dedykowane oprogramowanie Insight – archiwizacja i analiza danych niezbędna dla audytorów HACCP.
• Urządzenie posiada indeks wodoszczelności IP67 oraz maksymalną temperaturę pracy 85°C.
• Pełna kompatybilność z interfejsem USB pozwala na szybki transfer danych. Rejestrator posiada także możliwość komunikacji poprzez port RS.
• Ładowalne baterie NiMH zasilają logger przez ponad tydzień.
• Możliwość przeprowadzeniu do 8 przebiegów bez ściągania danych. Oszczędza pracę i upraszcza proces.
• Uruchomienie poprzez przycisk START/STOP – alternatywnie poprzez zdefiniowany czas lub temperaturę.